Lampor, lampor, lampor

 

Det senaste året så har jag börjat se till att inte ha så mörkt hos mig. Jag har ju inte haft en taklampa i sovrummet till exempel förrän några månader sen och då har jag bott i denna lägenhet 11 år. Jag har väl inte känt nåt behov av det då jag aldrig var in till sovrummet förr mer än om jag behövde nåt i nån av garderoberna. Jag sov ju i min bäddsoffa i vardagsrummet i flera år till dess att jag fick fint och mysigt och i sovrummet.

Jag har ej heller haft nån lampa i köksfönstret, men nu har jag det. Nästa lampa att köpa är en till taket i vardagsrummet.

Det blir ju sån skillnad när man har lampor tända. Mycket mysigare och speciellt nu på vintern då det är så mörkt.

Det känns ju lite konstigt att ha bott i samma lägenhet i mer än 11 år och inte förrän nåt år tillbaka se till att ha bra belysning i alla rum.

MEN jag är väldigt dålig på att köpa och att se till att ha glödlampor i reserv, det är nåt jag måste bli bättre på. Just nu har jag minst två lampor som behöver nya glödlampor och det sen ett tag tillbaka. Jag köper bland annat helst Philips LED-lampor, jag tycker om att köpa från märken som är välkända.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *