Långt bad och ond axel

Jag tog mig ett två timmar långt bad för en stund sedan. Jag blev så förvånad då jag såg att jag hade legat i badet så länge. Var ett bra tag sen som jag låg i så länge som jag gjort nu. Men skönt var det. Tänkte duscha också men det fick jag skita i totalt eftersom jag började kasst psykiskt *suck*. Men ska nog försöka ta en dusch innan jag lägger mig.

Har ont i en axel och är stel där så det var skönt med ett bad men det gjorde ont då jag skulle kliva ur då jag ju tar stöd med just den armen jag har ont i  QQ . Micke var in till mig och såg då jag klev ur badet. Han såg hur det tog emot för mig att kliva upp och hur ont det gjorde då jag stödde på armen. Känns bättre nu dock och hoppas att det onda är helt borta i morgon.

Jag vet inte alls vad jag har gjort för att få så ont och vara så stel. Det är stor chans att jag gjort nåt i sömnen. Verkar gå vilt till ibland då jag sover har jag märkt, för jag har fått lite blåmärken på mina ben också hahaha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *