Längtar efter bokrean

Jag läser inte lika mycket böcker längre som jag gjorde förr, men jag älskar fortfarande att köpa nya böcker och därför längtar jag till årets bokrea. 26 februari startar den i år. Jag hoppas att jag kommer hitta flertalet bra böcker i år också. Jag ska försöka köpa lite mer deckare tänkte jag, men återstår att se. Kanske man finner någon fantasyserie att börja på?

kHar du tips på bra deckare eller ja böcker överhuvudtaget?

Brukar du läsa böcker?

Ser du framemot bokrean varje år?

verklighetsbaserade

Dela detta:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

zzzz yeaaah xx rolleyes pray party hug hahaha grrrr asg angel QQ PHU OO ;) :| :woot: :trött: :thumbsup: :star: :sick: :rose: :nolove: :nerd: :love: :hmm: :eyes: :dreaming: :clap: :bow: :bigblush: :bee: :S :P :DD :) :( 8)