Läs! ( ang det spam som skickas i mitt namn )

Det skickas spam från min gamla mailadress , vilket jag inte förstår hur eftersom den mailadressen är borttagen! Tydligen är det porr och annat, så klicka inte om ni får nåt mail som Rubrik och innehåll är på engelska. Jag skriver ALDRIG mail på engelska och verkligen inga sådana som nu skickats.

Jag är svinless på detta.

Mailen skickas ju till alla jag haft på min kontaktlista på det mailkontot ( MICA, One.com support, min god man samt myndigheter ) .

Jag hoppas att ni förstår att det inte är jag själv som skickar mailen. Skitjobbigt ju att få veta att det skickas massa spam så här och jag har ingen aning om varför!

Dela detta:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

zzzz yeaaah xx rolleyes pray party hug hahaha grrrr asg angel QQ PHU OO ;) :| :woot: :trött: :thumbsup: :star: :sick: :rose: :nolove: :nerd: :love: :hmm: :eyes: :dreaming: :clap: :bow: :bigblush: :bee: :S :P :DD :) :( 8)