Lat!

Den här veckan har det hitills bara blivit en promenad. Igår kände jag mig inte speciellt kry och att gå till affärn gjorde mig helt slut och för några dagar sen låg jag mest hela dagen med migrän. Resterande tid har jag mest varit lat. Idag kom jag ut, men jag fick verkligen tvinga mig själv att klä på mig och gå. Jag kände att om jag inte pallrar mig ut idag så lär jag nog snart hamna i mina gamla mönster igen, vilket jag faktiskt inte vill. Jag går alltid samma väg, den vägen är lagom för mig nu. Det går neråt i börjat och sen är det mest uppåt, tar ca 20 minuter att gå beroende på hur snabbt jag går.

Ska försöka komma ut imorgon också, men vi får se. Jag är glad ändå att jag faktiskt kommer ut och rör på mig numera och inte bara sitter inne vecka efter vecka och bara är ut om jag verkligen MÅSTE.

 

3 reaktioner till “Lat!”

  1. Det ser ut o vara fint väder när du är ute o går jobba på provar jag provar med o röra på mej efter jobbet men det är tungt i bland prova o ha bra musik o spela i öronen när du går så går det bättre. :thumbsup:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *