Lättare att baka

När jag flyttade hemifrån fick jag en elvisp. Minns inte från vem det var men tror det är pappa som gav mig den. Kort tid efter, ett år eller så, så fick jag ett av mina vredesutbrott och kastade den på golvet så den gick ju sönder. Sen dess har jag inte haft någon elvisp. Detta var runt 2005-2006.

I fredags bakade jag Silviakaka. Eller ja det blev något av det och blev ätbart men mina plåtar blir sneda efter en stund i ugnen så smeten flöt ju ut mot ena kortsidan och hörnet… Glasyren blev perfekt dock. 

Men i alla fall så fick jag ju blanda allt för hand med ballongvisp och jag blev less det så det fick bli en elvisp nu. 

Kommer kanske baka något annat i helgen och använda annat än den jäkla plåten. Funderar på kärleksmums.

Jag tänkte försöka baka lite oftare hädanefter. Något att göra om jag inte har en bra dag, tänka på annat. 

Jag har satt ett köpstopp. Det kommer bara bli sånt som är nödvändigt i år. Med tanke på att jag inte vet när och hur angående flytt så är det ju onödigt att köpa inredning till exempel. Men jag kommer köpa ett nytt strykjärn. Nej, jag stryker typ aldrig men om jag måste så är det ju en bra investering. Jag har haft ett men det var inte bra. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *