LCHF: utmaning

Från och med måndag ska jag köra LCHF helt och hållet igen.

Jag är med i en utmaning i en LCHF grupp på facebook. Vi får se om jag kommer klara av den , men det tror jag. Jag skulle ALDRIG anta utmaningen om jag tror att jag inte alls skulle klara av den. Jag måste ge det en chans. Jag vet i och för sig aldrig hur jag mår psykiskt från dag till dag och dessa dagar jag mår skit kan det skita sig med maten ibland.

På måndag är det fasta som gäller dvs bara kaffe, te, vatten och salt som gäller. Jag sover ju bort halva dagarna så den dagen kommer gå bra för mig. Sen är det strikt LCHF i fem veckor framöver med undantaget fasta på onsdagar och då högst 500 kalorier eller helfasta. Tror jag kommer köra med 500 kalorier då.

Jag måste lära mig att komma ut på promenader igen också, då motion/träning är en stor del av utmaningen. Jag började igår. Jag ska tvinga mig ut imorgon med. Det känns ju så bra då jag väl tagit promenaden. Jag går min runda på 2.34 km och den är perfekt för mig just nu. Kommer öka om någon vecka och då är det ca 4 km jag går. Mina nya skor är perfekta. Jag har inte fått några skavsår av dom än och dom sitter bra. Väldigt sköna vid hälen också, mjuka. Jag har just nu skavsår från ett par ballerinaskor och jag trodde jag skulle känna av dom nu då jag varit ute och gått, men där hade jag totalt fel. Ja, bra skor ÄR viktigt.

Kommer gå bra det här känner jag. Men skulle det INTE gå bra så ska jag inte bli besviken på mig själv.

Jag skrev ju för inte så längesen att jag skulle strunta i LCHF ett tag och fokusera på att få må bra psykiskt. Just nu mår jag bättre igen så jag känner att jag kan börja med LCHF helt igen.

 

Grey1

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *