Ledig vecka

Jag valde att ta ledigt från dagliga verksamheten denna vecka utöver veckan jag ska bort. Jag kommer fundera lite på hur jag egentligen känner för att fortsätta eller inte. Jag vet det är bra för mig att vara iväg minst en gång i veckan, men det är just det att jag känt mer för att bara skita i det under dessa två år jag varit där än jag faktiskt känt att jag vill iväg. Jag vet att jag får byta ställe att vara på också, men samtidigt känns det nog ändå bäst för mig och min hjärna att detta enkla att vara på ett ställe där det pysslas, kan spela Wii, baka och annat som tar så mycket på krafterna. 

Jag tycker det är jobbigt att ta bussen vissa dagar.  Att ta bussen TILL dv är helt ok men det är efter då jag ska hemåt som jag kan tycka är jobbigt då bussarna oftast är så gott som fullsatta och då går jag ändå in till centrum (Mittpunkten) och tar buss därifrån så jag vet att jag oftast kan få sitta ner. Jag har många gånger tvingat iväg mig själv dessutom, mest för att jag vet att det kommer kännas ok när jag kommit hem igen. 

Snart åker jag bort. Jag kanske bara behöver komma från Östersund.  Träffa andra. Kanske det känns lättare och bättre med dv igen efter det. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *