Lite babbel

Ska träffa L.V nu klockan 13 och det är som vanligt hemma hos mig. Så skönt att slippa behöva ta sig iväg till alla jag ska träffa i olika sammanhang och att dom för det mesta kan komma hem till mig. L.V = min kurator för dig som inte vet.

R, hon som hjälper mig med städningen,  ringde mig runt 11 och frågade om hon kunde komma men jag svarade att hon inte behövde komma då jag redan städat själv den här veckan. Så nu kommer hon den 9e istället. Hon var hit en snabbis och lämnade en lapp med datum och tider då hon skulle komma framöver så jag är förberedd och inte behöver vänta på att hon ska ringa.

Fick en liten till present av pappa igår kväll i form av påfyllning av pengar på mobilen. Snällt av honom och jag behövde fylla på den då jag hade bara några kronor kvar.

Idag blir det inget annat gjort än mötet samt att jag ska ta mig ut med soporna. Det tar bara så enormt emot att gå ut med soporna då det verkar vara rejält halt och jag hatar halka som fan! Skulle ha behövt gått till affärn och posta ett brev också, men tror tusan jag ska skicka med L.V det brevet så kan hon posta det. Är ett viktigt brev och det är bra om det kommer iväg så fort som möjligt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *