Lite brister i kroppen och astma

Förra veckan så var jag ju till läkaren för att kolla ett födelsemärke och en ”fläck” jag fått på ena armen. Det såg fint ut. Jag tog även upp att jag känt mig så trött den senaste tiden eller ja månaderna. Fick ta några blodprover och nu ska jag äta dessa tabletter på bilden nedan.

Jag fick även Bricanyl ( astmaspray) utskrivet igår efter att jag haft det lite jobbigt med andningen under söndag kväll och hela måndagen. Jag hade uteslutit ångest och annat. Bricanyl hjälpte. Jag trodde läkaren skulle ringa upp mig då jag gick in via 1177 och gjorde en receptförnyelse på Bricanyl. Jag har ju inte fått det utksrivet på flera år så vore inte konstigt om läkaren ringde upp tänkte jag. Men efter knappt en timma att jag var in på 1177 så hade jag fått det utskrivet. Jag har ju haft Bricanyl sen jag var liten men har knappt behövt använda det på många år nu.

Så, in på Apoteket.se och beställa hem allt jag hade fått utskrivet och få hem med bud på kvällen. Tog ju med bud så jag fick min Bricanyl igår redan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *