Lite fix med sidan

Jag stter och håller på och pysslar lite med bloggen i vanlig ordning. Testar olika tillägg med mera. Har även tagit bort lite på startsidan så det ska gå lite snabbare att komma åt min sida nu. Har minskat antalet inlägg per sida, förut var det 6 stycken men nu är det 4.

Har du haft problem med att besöka min sida? Har det varit segt ibland eller har det inte alls gått att komma åt? Berätta gärna. Är det nåt annat nån av er besökare tänkt på så dela gärna med er av det också. Jag vill ju att min sida ska flyta på bra etc.

Dela detta:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

zzzz yeaaah xx rolleyes pray party hug hahaha grrrr asg angel QQ PHU OO ;) :| :woot: :trött: :thumbsup: :star: :sick: :rose: :nolove: :nerd: :love: :hmm: :eyes: :dreaming: :clap: :bow: :bigblush: :bee: :S :P :DD :) :( 8)