Lite korkad igår

Tog nästan ett dygn innan jag blev lite piggare igen efter igår. Först tog jag ju min promenad strax innan 06.00 och senare åkte jag in till stan och polisen för att hämta ut min legitimation. Jag tog en promenad från polisen ner till Östersunds centrum och tog bussen hem därifrån. Jag gick tydligen totalt 4.2 km igår och det händer ju typ aldrig.

Det var varmt också ju och jag är ju så kass på att få i mig vätska så när jag kom hem så hade jag sån hemsk huvudvärk som satt i pannan och mest i höger tinning. Jag valde att lägga mig vid 15 tiden och sen låg jag i sängen och sov lite till och från med podcast igång fram till 09 tiden idag då jag gav upp. Huvudvärken blev ju bara värre av att jag låg ner och hade jag varit smart hade jag ju tagit två Treo redan igår då jag kom hem och då hade jag ju sluppit må så här, nästan bakiskänsla faktiskt.

Jag är helst slut i kroppen idag, men det beror ju helt klart på huvudvärken.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.