Lite mer färg

Jag har gjort om lite igen hos mig. Denna gång blev det bara byte av färg på soffan. Jag ville ha en annan klädsel än den vita då den var nopprig och jag inte orkade med den längre, så jag gick in på Ikeas hemsida och kollade och då hittade jag en mörkturkos som var bland billigare att välja mellan. Jag brukar inte vilja ha färg på soffan så ddn sticker ut.. det ska vara svart, vitt eller grått… Men jag tog nu modet till mig och köpte denna mörkturkosa. Jag var lite rädd att mina rosa kuddar och pallen från Mio inte skulle passa färgen men det passar riktigt bra tycker jag. 

Första soffan jag fick då jag flyttade hemifrån var orange så jag har ju haft en soffa förr som hade annan färg än vad jag egentligen vill ha. Jag fick den soffan av en arbetskollega till pappa. Nu slängd sen flera år tillbaka.

Jag bytte även den matta jag haft. Jag har till nu haft en sån Hampen från Ikea (en grå) men jag orkade inte med den heller längre så valde att testa hur det blev med en matta jag haft liggande i förrådet. Den funkar, men blev lite för kort i min smak. 

Men det blev ett lyft med nya färgen på soffan. 

Före – efter

2 reaktioner på ”Lite mer färg”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *