Lite nytt

Igår kom mammas man och lämnade två sängbord och en tv-bänk som jag fick av dom. De har själva haft dessa möbler men köpt nytt och jag valde att ta emot dom.

Jag fick ju passa på att rensa lite vid tvn också vad gäller sladdar. Kunde ju ta bort några. Skönt med en tv-bänk som är bättre än den jag hade innan.  Den förra ställde jag i balkongrummet tillsvidare. 

Är nöjd med både tv-bänk och sängbord. Har ju velat byta ut dessa ett bra tag nu och nu fick jag ju gratis. 

Lite kul att jag fick med samma person på både före och efterbild för tv-bänken. 

Mina gamla sängbord skänkte jag idag, det var över 20 personer som vill ha dom. Men folk brukar ju vara snabb när något är gratis. Jag orkade inte ta betalt för sängborden och hade annars slängt dom. Nu kom dom ju till användning hos en annan istället. 

Tv-bänk före och efter

Sängbord före och efter: