Lite otur + tur

Idag har jag haft lite otur. Jag var ut på en promenad tidigare på dan och det första jag gör är att tappa telefonen i marken precis utanför porten. Gissa vad som hände då jag kom hem från promenaden? Jag tappade den igen och även den gången utanför porten. Inte en enda repa blev det , som tur var! Jag är ju så rädd om min telefon nu så det hade ju varit ren skit om displayen hade gått sönder. Jag är så glad att den fungerar. En iphone5S är ju inte direkt billig, eller jo för mig var den gratis då jag ju vann den i mars. Jag kan ju undvika att eventuellt tappa telefonen men jag har ju alltid med mig den då jag är ut och speciellt om jag ska ta en promenad, är ju så härligt att lyssna på musik då.

Fick ett par nya högtalare av pappa i fredags, eller ja han beställde dom åt mig och idag kunde jag hämta ut paketet. Bild i förra inlägget. Jag är nöjd och dom låter bra.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *