Lite tankar och funderingar

Jag hoppas innerligt att jag inte kommer sova bort större delen av dagen även imorgon. Det känns så meningslöst att sova bort dagarna  nu då jag är här nere hos mamma och syskon i Göteborg. Spelar dock ingen roll nu då alla är på jobb mest hela dagarna så jag kommer ju vara ensam. Mamma är ledig på torsdag och då ska jag iväg och klippa mig vid 14 tiden. Jag hittar ju dit jag ska, men alltid trevligt och skönt att ha mamma med sig som smakråd.

Jag funderar och funderar på hur jag ska klippa mig. Vill inte bara ta topparna. Det bästa vore ju någon frisyr som jag passar bra i samt att det blir bra då håret växer. Jag går sällan till frissan, senaste åren har det blivit en gång per år cirka.  Jag älskar att gå till frissan, men får aldrig tummen ur och sen gör ju min socialfobi det inte lättare heller för mig. Något jag funderar på är att klippa lugg. Nu har jag sen flera år luggen sparad så den är lika lång som håret, men börjar bli ganska less på att ha det så. Vi får se vad frissan säger. Har hört man kan se rundare ut i ansiktet med lugg om man är överviktig, men jag bryr mig inte så mycket om att jag är överviktig. Har nog inte fått in i min skalle att jag är större kroppsmässigt än vad jag tror.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *