Lördag igen, tiden går fort

Vaknade för drygt 1 timma sedan, men känner att jag inte mår så bra idag psykiskt. Känner mig på dåligt humör, vilket jag var på igår också.  Dock har jag fått sova underbart gott. Känner mig inte på lika bra humör som jag annars gjort veckan som varit och det känns bara jobbigt att veta att jag egentligen borde hitta på nåt annat än att bara sitta vid datorn, det tar emot enormt mycket. Men man kan ju inte ha bra dagar jämt heller och jag ska vara glad över att jag haft en sådan bra vecka som jag faktiskt nu har haft. Det är ytterst sällan som jag får må bra flera dagar i rad.

Innan jag lade mig inatt så fixade jag en ”sovlista” på Spotify. En massa lugnande musik med andra ord och jag somnade bra till det. Jag kommer fortsätta sätta igång denna lista. Fick tipset av Betty för en tid sedan  att testa ha igång sådan musik då jag ska sova.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *