Lördag

Kan det vara så att jag fått till dygnet rätt igen? Jag vet att jag har skrivit samma sak ett antal gånger redan. Senaste veckorna har jag inte varit uppe till längre än 0.00 tiden varje kväll. Dock så är jag inte van att vara vaken på dagtid så jag tycker att dagarna går sakta sakta. Jo. jag har ju som inget att göra heller på dagarna så inte så konstigt dom går sakta då för mig.

Förr läste jag böcker en hel massa, mycket för att fördriva tiden och sen för att ”komma bort från skiten” typ.. Nu vet jag inte vad som tagit åt mig. Jag gör det bra om jag läser minst 3 böcker per ÅR. Förr var det 2 st per vecka cirka. Men min stora läslust kanske kommer tillbaka igen i samband med  att jag får till mitt liv lite till det bättre med tiden.

På måndag sker ett till steg i rätt riktning för mig. Jag skrev ju om det i ett tidigare inlägg.

Det funkar bra för mig vad gäller medicinen. Jag sover gott på den. Dock så kunde jag inte sova mycket dom två första veckorna jag åt den. Det var riktigt jobbigt. Just nu är jag mest trött hela tiden och orkar inte med att göra nåt typ. Men jag känner att tröttheten börjar försvinna mer och mer iallafall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *