Madonna till Ullevi i sommar

Åh jag vill gå och se älskade Madonna. Men lär ju inte ha råd eller ej heller ens kunna få tag i biljetter. Hade varit så kul att få gå. Klarar jag av att gå på Roxette där det var ca 22.000 pers i publiken så lär jag nog klara av att gå på Madonna också. Jag menar. jag tror inte att man känner någon större skillnad på antalet folk. På Roxette kändes det mer som att det bara var några 100 och inte flera 1000.

 

 

Iallafall så kommer hon till Göteborg den 4e juli. Jag har egentligen tänkt åka ner efter 7e juli men om man får chansen att gå och någon hjälper till att köpa och betala för två biljetter sålänge så är jag evigt tacksam och jag åker alltså ner tidigare.

Syrran hade velat gå med mig, men det blir nog svårt och jobbigt det då hon precis fått barn. Pappa hade det vart grymt att få gå med och se Madonna. Annars finns ju brorsan och han lär väl kunna ställa upp om inte mamma eller hennes man kan  😉 .

Jag skulle leva länge på upplevelsen att få se Madonna live.

Får jag inte se Madonna så ska jag hoppas på att Metallica kommer till sverige igen i en snar framtid. FÖR DÅ ska jag gå. Det blir tillsammans med brorsan då, jag lovar att han gärna går med mig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *