Mail från Skatteverket = fake!

Ikväll fick jag ett mail som skulle vara från skatteverket, men bara via mailadressen på avsändaren förstår man ju att det inte är nåt mail man ska bry sig i. Man ser ju också på stavningen och formuleringen. Gå inte på sådana här mail, om det så kommer från Skatteverket, Telia, Telenor, Swedbank, Nordea etc.

mail

1 reaktion på ”Mail från Skatteverket = fake!”

  1. Hej! Mitt namn är Camilla Tornberg och jag jobbar för Telia. Jag ville bara tacka dig för att du hjälper till att sprida informationen om dessa bluffmail. Tyvärr så är det en del företagsnamn som används i dessa bedrägliga syften och det är alltid bra att göra andra extra uppmärksamma på det och alltid vara försiktig med vilka uppgifter man delar med sig av via mail.

    Jag hoppas att du får en riktigt trevlig lördag!

    Med vänliga hälsningar,

    Camilla Tornberg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *