Måla måla måla

Idag var jag med pappa till Rusta för att köpa lite färg och penslar så jag kunde ta och börja måla om några möbler. Jag satte igång med en gång då jag kom hem och har nu målat första lagret på ett skåp och den möbel jag känner är den jobbigaste. Jag valde att måla hela, även inuti. Det var så ful och hemsk grön färg i skåpet och även i lådorna. Lådorna tar jag imorgon och även då lådorna som tillhör ena byrån som tillhör skåpet tänkte jag ta imorgon. Vad jag längtar till dess att jag är klar med målandet.

Färgen är vattenbaserad så  det gör inget att jag fått på huden, går bort lätt.

Jag kollade Rustas hemsida igår ikväll så jag visste ju precis vad jag skulle ha. Passde även på att köpa mig en ny matta till vardagsrummet. Jag är inte så förtjust i mattor men det har känts så tomt utan en matta vid soffan och den matta jag köpte nu är ju perfekt då den är lila samt så var den hyfsat billig med (199 kr) .

Visar bättre bild på mattan då jag städat lite.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *