Mår inte så bra

Förlåt för asdålig uppdatering igen. Jag mår inte så bra och har så inte gjort i flera dagar. Vet inte vad det är, finner inte orken eller lusten till nåt och vill bara egentligen skita i precis allt. Bara låta tiden gå, sova, sitta vid datorn – dvs känns som att jag håller på att falla tillbaka till gamla mönster. Jag hoppas att detta bara är en svacka för såhär vill jag inte må om jag ska ner till mamma och syskon om några veckor. Fast, jag kanske mår mycket bättre av att få komma bort ett tag också. Jag har ju tågbiljett och det är ju bestämt sen länge att jag ska ska ner nu i juli så banne mig om jag inte åker ner nu.

Vi får se då jag skriver nåt nästa gång. Ville mest tala om hur det ligger till.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen