Mår skit, rent ut sagt!

Just nu hatar jag faktiskt mig själv. Varför? Jo, för att jag fick för mig att gå till badrummet och hämta min rakhyvel och ja ni kanske kan gissa. Skar mig på höger handled igen. Fan också, jag som varit så duktig nu i flera månader igen. Jag förstår inte ens varför jag får den tanken… Jag borde hitta nåt att göra varje gång jag får sådana tankar, men  vad? Inte mycket av det jag testat med funkar, det slutar med att jag skär mig ändå.

Jag känner inte att jag mår speciellt bra just nu. Jag känner för att kasta sönder precis allt i lägenheten (försöker lägga band på mig, en lampa har fått åka i golvet redan). Jag känner mig grymt irriterad och less. Allt känns så jävla hopplöst! Jag känner för att jag inte vill leva längre, men jag vill inte ta mitt liv – det skulle jag aldrig klara av att göra. Jag har haft tankar på självmord men att utföra det är en annan sak. Jag börjar tänka på allt jag kanske kommer att missa i mitt liv, att jag nog kommer att få ett bättre liv  snart, tänker på min familj etc . Jag kommer alltid på andra tankar.

Det är så ledsamt att jag började må så skit nu. Jag mådde ju såå bra för bra några timmar sedan. Här går det verkligen upp och ner!

Fan, nu håller jag på och ska börja gråta också. Har en stor klump i halsen, känner att gråten vill komma. Men som ofta dom senaste gånger jag vill gråta och jag verkligen känner att det är på G så vill det sig inte. Jag vill få gråta ut! Hur tusan ska jag göra?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *