Måste göra några saker

Igår då en i personalen på dv frågade mig vad jag skulle göra i helgen så svarade jag att jag tänkt ta med panten och äntligen panta. Jag tänkte gå idag lördag, men vaknade med jobbig huvudvärk…. Så det får vara. Jag får se om jag kommer iväg imorgon. Ju längre tid jag väntar desto jobbigare blir det ju för mig. Jag köper ju två tre 1,5 liter i veckan (det är faktiskt lite för att vara jag) och det blir ju bara mer pant ju längre tiden går. Jag måste iväg för det tar ju plats i förrådet.  Har nog två tre sopsäckar igen. Att jag drar ut på det är ju för att jag inte har tillgång till bil och är orolig pantmaskinen ska vara trasig då jag väl ska iväg. Kan ju inte åka runt med säckar full med pant på buss direkt. 

Jag ska ta och rensa rejält i förrådet nån dag tänkte jag. Även om det blir flytt eller inte i år så måste en rensning ske och ännu bättre rensning än sist. Sist sparade jag ju en del saker som bara är onödigt att ha kvar. CD-skivor, gamla lite trasiga posters, nån shoppingväska med Britney Spears motiv jag aldrig använt, skokartong full med tidningsklipp och posters föreställande Backstreet Boys, böcker och en del skräp. Gamla bäddmadrasser. 

CD-skivor köpte jag nya av haha. Jag har bara nu med dessa jag gillar mest och resten som finns i förrådet kan slängas. En del har ju inte ens hela fodral längre. 

Det jag har med Bsb är ju trist att slänga. Men jag tror jag måste slänga detta då det stått längst upp på en hylla i förrådet i alla år jag bott här.. Utan lock. Så lär ju vara lagom dammigt och säkert döda flugor och eller spindlar. 

Jag skulle ha visat en bild på hur det ser ut i mitt förråd just nu… Men det får vara. Visar den dag jag tar tag i skiten. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *