Medicin som inte verkar vilja komma hem till mig efter beställning

Natten till måndag så loggade jag in mig på apoteket.se och lade en beställning på min medicin Fluoxetine samt ett 30 pack Imovane. Jag har inte fått nåt av det än! Har fem stycken Fluoxetine kvar så jag hoppas verkligen att jag får hem medicinen imorgon eller senast på måndag. Jag har sett att det är mindre uttag kvar på både Fluoxetinet och Imovane så det borde ju ha skickats och det har dragits pengar från mitt bankkonto! Jag har ju kunnat hämta ut direkt på apoteket istället, tillexempel i tisdags då jag träffade min kontaktperson Lena. Men dum som jag var så tänkte jag ju inte så långt.

Jag är lite orolig nu att det ska gå nån dag utan att jag har medicin och jag var ju ändå ute i god tid för jag har då alltid förut fått hem inom någon dag. Kanske är det att jag måste hämta ut på närmaste paketulämningsställe som gör att det tar sådan tid? Jag måste ju iväg till affärn och hämta ut nu då jag köpte Imovane för det skickas inte direkt hem till en.

Går jag en eller två dagar utan medicin mår jag inte bra i själen och jag har ju fått må hyfsat bra då det gäller det psykiska nu denna vecka. Igår mådde jag inte bra, huvudvärk och feber. Jag kom således inte iväg till läkarn som jag skulle. Tur jag har tid på mig iallafall och fixa läkarutlåtandet. Tur även att min läkare vet hur det är för mig, att jag ibland inte kommer på utsatt tid och att jag vissa dagar mår sämre än andra dagar. Jag har ju inte känt mig så speciellt bra idag heller men jag är bara glad att det inte är psykiskt.

Håll tummarna för mig att jag får medicinen imorgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *