Mer film

Bröderna Karlsson

Handling:

Bröderna Karlsson är en förväxlingskomedi som handlar om ett tvillingpar som till en början inte känner till varandras existens. Den ena är en framgångsrik, pedantisk advokat i Stockholm. Den andra som är bosatt i Norrland med fru och barn är en notorisk otrogen slarver. Bröderna träffas för första gången i samband med en bouppteckning. Deras möte leder till kaotiska förvecklingar och vänder upp och ner på deras tillvaro.

Betyg: [rating=4]

Denna var riktigt kul. Rekommenderas!

Yohan barnevandrer

Handling:

Norges mest påkostade barn- och ungdomsfilm som är inspelad både på den norska landsbygden och i New York. Tioåriga Yohans pappa reser med ett fartyg till Amerika för att hitta ett sätt att försörja familjen. Då ser hans avundsjuka bror sin chans. Han säljer Yohan som en näst intill livegen dräng – en barnvandrare – som arbetar på gårdar för mat och husrum. Yohan försvarar gårdarnas djur mot både vargar och grizzlybjörnar men det största hotet kommer från avundsjuka barn och oförstående vuxna. Baserat på verkliga händelser.

Betyg: [rating=5]

Underbart mysig och riktigt bra film. Se den !!

Skyline

Handling:

Efter en lång natts festande vaknar en grupp vänner av ett spöklikt ljussken som strålar in genom fönstret. Ljuset drar till sig människor innan de plötsligt försvinner in i tomma luften, och det är snart klart att en utomjordisk kraft håller på att utplåna hela mänskligheten. Nu måste en grupp överlevare kämpa för sina liv samtidigt som världen faller samman omkring dem.

Betyg: [rating=3]

Inte alls min typ av film men jag kände att jag behövde nåt annat att se på än bara komedier och kärleksdravel haha. Den var hyffsad iallafall.

Splice

Handling:

Två unga vetenskapsmän uppnår framgång och berömmelse när de lyckas splitsa DNA från olika djur sammanfoga dem med andra och därmed skapa nya arter. Dock så ignoreras samhällets moraliska och legala gräns när de börjar experimentera med att sammanfoga DNA från människor med DNA från djur…

Betyg: [rating=4]

Ännu en film i en genre som inte brukar falla mig i smaken, men den här var riktigt bra. Söt om inte annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *