Metallica: 72 Seasons

I torsdags tog jag mig iväg på det jag längtat efter sen 29 mars. Jag ångrar lite att jag var iväg eftersom jag mådde mer skit då jag kom hem, men samtidigt så hade jag ångrat mig rejält om jag inte kom iväg alls.  Jag hade ju ingen feber och jag tänkte att jag lämnar biografen om jag mår alltför dåligt. Jag hade en del panikkänslor hela tiden men mest eftersom jag var lite snorig och behövde hosta. Mitt allmäntillstånd är mycket bättre än för en vecka sedan.

I alla fall så är jag grymt glad (trots att jag ångrar mig lite lite) att jag kom iväg och såg Metallica: 72 Seasons. Det var ju en förhandslyssning/visning av deras nya album med samma namn. Lite trist att gå ensam men jag hade ju min bror att skriva lite med på messenger efter då han också hade varit iväg på detta fast i Göteborg. 

Jag tyckte det var så grymt häftigt att höra låtarna och se videos till på bio. 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *