Min födelsedag

Jag har varit lite trött sen i lördags, så därför har jag inte haft någon ork att skriva nåt om hur dagen var. Jag fyllde 39 år i lördags ( 3 december). Dagen spenderade jag tillsammans med bästa vännen och hennes dotter. 

Innan jag åkte iväg så kom paket från Ikea. Jag visste att jag skulle få en summa pengar av mamma i present och julklapp (valde att ta hela summan på min födelsedag) så jag beställde ett nytt täcke och två kuddar redan några dagar innan jag fyllde år. Hade tänkt köpa nytt under hela detta år så jag passade på nu. Det var ju dessutom perfekt att paketet kom just på födelsedagen.

Först var vi till Jamtli julmarknad och gick runt i några timmar. Sen gick vi från Jamtli in mot centrum och gick in på Wayens Coffee och tog en fika (jag blev bjuden) och lilltösen fick sig lite mat i form av pannkaka. Hon åt 1,5 pannkaka.. Jag som knappt klarar två själv. 

Vidare hem till mig sen och jag bjöd på tacos. Lilltösen gillade det inte så mycket. Hon fick smaka på färsen och lite tortillabröd men det ville hon hellre ha på golvet. Så, hon fick lite bröd istället. Hon hade ju ändå ätit bra lite tidigare och även fått en ”klämmis”. 

Sen då de hade åkt hem till sitt hade jag lite mys och lyssnade på musik och drack lite alkohol. Ja, det låter lite tragiskt men det var en grej jag och pappa hade. Lyssna på musik tillsammans och dricka. 

Jag har haft lite ont i mina vader sen lördagen men så blev det ju 8500 steg  och det är olikt mig. Jag går runt 2000-3000 om dagen oftast. 

1 reaktion på ”Min födelsedag”

  1. Kristina Ponting

    GRATTIS I efterskott:) Var ett tagsedan jag surfade runt, jag gillar verkligen din logo med ditt namn. Om du tänkt byta webhotell, Simply använder ajg sedan två år, mycket nöjd.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *