Min plats för datorn

Hur ser ditt kontor ut? Så här ser mitt ut ( bild längre ner ), eller ja det är väl kanske inte ett kontor precis men det är där jag har datorn hemma hos mig och det är där jag spenderar stor del av mina dagar. Jag sitter i vardagsrummet. Jag har funderat på att skaffa ett mindre bord för datorn men eftersom jag har en tendens att sprida ut en massa skräp och annat ( glas, muggar som några exempel ) så känns det bäst att ha kvar det bord jag har nu. Bordet följde med då jag köpte en dator via blocket för en del år sedan. Jag har funderat lite då och då att måla det vitt om jag nu inte köper ett mindre ( som jag nog inte kommer att göra ). Den dator jag har nu fick jag i försenad 30-års present av pappa.

På höger sida om datorn står en rislampa och på andra sidan är soffan.

Jag är nöjd med hur det ser ut,  i mitt tycke är det mysigt. Det enda jag inte gillar är min stol. Men den fungerar ju att sitta på ändå tillsvidare.  Jag får ju inte ont i ryggen då jag suttit vid datorn längre tider så stolen fungerar ju bra då det kommer till det.

Jodå, Michael Jackson måste jag ha lite överallt i  lägenheten. Ville ha nåt ovanför datorn för det såg så tomt ut innan och den tavellisten passade ju perfekt just där.

Nåt jag saknar är en skanner, skrivare eller kopieringsmaskin. Skrivare hade ju varit bra att ha, så jag kan skriva ut bilder ibland. Kopieringsmaskin är ju inte nåt jag är i nåt större behov av men den hade väl kommit till användning ändå någon gång om året, speciellt viktiga papper som jag skulle behövt kopior på. Man behöver ju i och för sig kopieringspapper då också och jag är alltid så dålig då det kommer till att komma ihåg att köpa nytt för att fylla på om nåt är slut. Ett exempel: Jag har tänkt köpa vanlig peppar i flera dagar  och försökt se till att göra det innan det jag hade kvar tog slut. Har inte köpt peppar än! Jodå, det tar ett tag innan jag gör saker men jag gör dom ju till slut.

Hade jag skaffat ett mindre bord så hade jag ju inte haft nån plats för kopieringsmaskin eller skrivare eller ja allt i ett maskin. Vill gärna ha vissa saker ståendes så att det inte syns och då står det bra på den plats min gamla dator stod ( jag har ju mac nu så det utrymmet behöver jag ju inte ). Den skulle bli lite gömd också. Ja, alltså under där ljusen är menar jag haha. Varför ska jag göra det så krångligt för mig själv då jag ska försöka förklara nåt?!

 

Dator+bord

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *