Mina första två diamond paintings

För drygt en månad sedan så började jag ju på denna, men jag fick slänga den för att dels hade en del av klistret torkat under tiden som jag höll på med den och sen såg jag siffrorna och bokstäverna så dåligt att jag inte kunde göra klart den. Jag beställde då bland annat dessa två istället. Den första tog mig en vecka att göra men det är mer för att jag orkade inte sitta så länge och satt alltså korta stunder några gånger  om dagen. Den andra tog inte ens en timme att göra men så är ju detta ett väldigt lätt motiv som nog även ett barn klarar av.

Jag skulle ha börjat med lätta redan från början, men jag är ju som jag är.

Det finns så många olika motiv att välja mellan och det finns flertalet sidor som säljer diamond paintings och en del extra tillbehör.

Just nu har jag bara rullat ihop dessa jag är klar med och lagt in i ett skåp det vill säga lavoar . Tanken är att klippa bort det vita runt om och sen rama in i framtiden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen