Mina tankegångar

Jag gillar verkligen inte mina tankegångar just nu. Men dessa tankegångar dyker upp varje år runt den här tiden.  Jag verkligen avskyr den här tiden på året. Speciellt december månad. December månad för mig innebär bara massa skit. Julen avskyr jag och några dagar innan julen -98 hände det en grej som gör att jag avskyr december ännu mer bara därför. Jag kommer nog aldrig komma över det som hände riktigt. Julen kommer för evigt att påminna mig.

Jag funderar på att göra nåt jag inte gjort på några år, men det kommer inte hända. Jag har kunnat stå emot att skada mig själv länge nu och jag kommer så kunna fortsätta. Jag hoppas på det iallafall. Skadar mig själv är inget jag gör för att få uppmärksamhet eller dylikt utan det har varit för att få fokusera på annan sorts smärta än den jag haft inombords. Det  är bara tillfällig smärta men det är en skön smärta. Svårt att förklara för någon som inte känner igen sig. Jag har aldrig skadat mig så pass att det varit allvarligt. Det jag har gjort är att skära mig i handlederna tills det att det börjat blöda ytterst lite, jag har gjort så jag nu har ett ärr lite här och var på kroppen, genom att använda nålar eller helt enkelt använda mina tänder och bita. Inget av detta har jag gjort på väldigt länge och det är jag stolt över.  Men jag gillar inte alls att tankarna på att göra nåt har börjat komma tillbaka. Jag får dom då jag ska sova. Tänkte sova nu, men jag började bara tänka på att skada mig så jag satte mig här istället och skriver detta. Kanske  jag får somna snart utan dessa tankar och att det är tankar om positiva saker istället.

Det är nog bäst att jag lägger mig och tittar på nån film eller nåt avsnitt av någon serie jag har på datorn. Kanske jag somnar gott till det. Nä fy. Detta är skitjobbigt!! Jag vet jag behöver hjälp och jag vill ju ha den också, men jag kommer ju inte ens i väg ut och till läkaren som jag ska. Det är skitsvårt för mig!! Jag vet att min levnadssituation kan bli så mycket bättre bara jag tar tag i mitt liv. Men först måste jag lära mig att komma ut utanför dörren. Ibland går det riktigt bra, men oftast går det inte alls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *