Minska på kostnader

Förra veckan så försökte jag få ett lån så jag kan betala skulderna som jag har men jag blev nekad, vilket jag var ganska säker på att jag skulle bli.  Jag ansökte alltså online på flera ställen. Det hade varit enklare att betala ett ställe varje månad istället för några olika.

Idag ringde en från ett av ställena jag försökt få lån via och sa att de ville hjälpa mig så gott dem kunde ändå trots att jag inte kan få lån i nuläget då jag har för lite kvar varje månad att leva på efter att räkningarna är betalda.

Jag fick erbjudande om nytt elavtal och så klart nappade jag på det. Elräkningen kommer bli lite billigare från och med augusti.  Nu betalar jag mellan 300-500 kronor varje månad vilket är mycket för att vara en 2:a.   Jag blev även satt på en väntelista och de skulle höra av sig igen framöver angående ett lån.

Ja, jag gör vad jag kan för att få bukt på mina skulder.

Jag har funderat på att byta internetleverantör, men det finns inte så mycket annat och billigare att välja på än det jag har. Dessutom så gillar jag att ha både internet och telefonabonnemang på samma faktura.

1 reaktion på ”Minska på kostnader”

  1. Tråkigt att du lägger ner bloggen. Har följt ett tag nu och tycker det är kul att följa dig då jag lever ett liknande liv som du. Förstår att det är tråkigt att det är så få kommentarer, Hoppas du återupptar bloggen igen, då kan iallafall jag kommentera lite. Allt gott! Mvh Carina 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *