Minus på vågen

Jag har ju glömt bort att berätta att jag har gått ner 7kg, så nu är det ”bara” 51kg kvar till mitt mål. Jag är faktiskt stolt över mig själv för att jag har klarat av detta. Jag har inte gjort nåt speciellt heller, förutom att sluta helt med läsk och godis. Äter inte bröd heller. Eller ja, jag har fuskat lite vad gäller läsken men det är inte så att jag dricker flera liter varje vecka som förr. Jag dricker ju mest vatten numera och just att jag dricker så mycket vatten måste ligga bakom att jag inte har haft huvudvärk på flera veckor. Det har känts ovant faktiskt att inte haft huvudvärk minst en dag i veckan, sjukt nog. Jag har aldrig varit någon stordrickare av vatten och oftast har jag glömt bort att dricka vatten. Numera ser jag till att alltid ha en 1.5 liters flaska fylld med vatten så jag kan hålla koll på hur mycket vatten jag får i mig varje dag. Jag har börjat uppskatta vatten mer och mer och har faktiskt insett att jag sparar in en massa pengar på att dricka vatten.

Nu gäller det ju bara att jag kommer ut på mina promenader igen, så kommer jag klara av att gå ännu mer ner i vikt.

9 reaktioner till “Minus på vågen”

 1. Hej Maria 🙂

  7 kg är kanon bra :clap: tänk inte 51 kg utan dela upp det med 5-10 kg åt gången så känns det lättare. Självklart ska du vara stolt över dig själv jätte bra gjort 🙂

  Den där anonym kan väl trycka i sig va hon vill , behöver inte vara frisk i kroppen bara för att hon väger 60kg. Det är insidan som räknas, det hon äter gör nog att hennes kärl inte är en vacker syn 😛

 2. Måste vara anonym för han/hon tål inte se sig själv i spegeln antar jag.
  Sorgligt må jag säga!
  Bra kämpat säger jag.
  En del vet bara inte vad det innebär för dom är för upptagen att hacka på andra för dom inte har nått liv dom själva 🙂

 3. Är så jäkla glad att jag kan käka massa mackor med flottiga salami o ost på ;)..Bara för att JAG KAN O FÅR…LOL…Sen käkar jag massa goda chips på helgerna..hihi…Hur gött som helst..

  Förstår att du EJ gör d me tanke på din vikt ;).

  Hade JAG vägt över 100 kg.Eller ja t.o.m 130-140 kg så hade jag KNAPPAST käkat massa onyttigt..Hade ej vågat..Jag menar VARFÖR förstöra min kropp ännu mer ….

 4. Läste i ett inlägg du hade förut,att du väger 140 kg.Huga.Hur i helvete LYCKAS man väga så jäkla mycket?! LOL.. D krävs säkert mycke mat om man väger så mycket. Är väl knappast från en dag till en annan.

  Jag ÄLSKAR mat.O vräker i mig både d ena & d andra. O jag VÄGER 60 kg 😉
  Men har väl BARA TUR ..Heter det. Jag är en av dom som kan äta mycket o det SYNS inte typ..Så jag borde väl vara nöjd. Jag skiter i om du tycker detta inlägg är taskigt…

  Man må ju TÅLA KRITIK…HEHE

 5. Nu var det längesen jag var här inne o då har det hänt grejer märker jag! Grattis till den vinsten. Riktigt bra jobbat! Fortsätt kämpa! De 51 kg tar du också!
  Lott

  1. Japp, här har det hänt lite 🙂 Tack. Jag vet att jag kommer att klara det, men det känns som en låååång väg till målet. Men tids nog. Försöker ta det lugnt med viktminskningen, hetsar inte och tänker inte att jag måste gå ner 1 kg i veckan. Det jag går ner / vecka är bra nog 🙂

 6. Hej.Ursäkta för detta inlägg: (Hoppas du tål kritik) Men e bara TVUNGEN & få kommentera detta..

  Det står att ditt mål är & gå ner 51 kg till. Jag själv väger 60 kg.Det är typ som att GÅ NER hela mig. Låter lite komiskt, skratt retande bara.

  Mitt MÅL är & få GÅ UPP i vikt. Då jag är ganska lång oxå.

  Men bra gjort ändå & få ha ett MÅL.Det är viktigt i livet. Ja alla är vi olika, så e det ju. Olika ”ämnes omsättningar” mm.Vissa har svårt & GÅ UPP i vikt som dom ska.O vissa går upp fort.

  Ja, va bara tvungen & få kommentera detta.Du får ta detta inlägg som du vill. Ha de bra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *