Mitt extra rum

Jag har ju ett litet extra rum i min tvåa som jag kallar för balkongrummet. Där har jag funderat på att ha sängen men nackdelen är ju att det blir så kallt på vintern och varmt på sommaren eftersom det “rummet” består mest av fönster och på sommaren ligger solen på hela dagarna. Under sommaren vill man helst inte vistas i det rummet de dagar det är som varmast. Jag har haft lite problem med att “få till det” i detta rum under alla 15 år jag bott här, men jag känner att det är ändå okej som det är nu. En fåtölj, byrå, massa och en bokhylla. Fåtöljen har känts som lite av ett onödigt köp men jag har ju behövt något där. Bokhyllan är full med böcker och byrån har jag fyllt med diamond paintings, färgpennor och lite annat pyssel och sånt. Kritor och ritblock till sötnosen som besöker mig ibland finns också i den byrån. Tänkt att ena lådan blir som hennes sen så hon vet var hon kan gå om hon vill rita eller vad hon nu vill hitta på att göra hos mig ibland. 

 

Det går ju att få det bra med fläkt på sommaren så det blir svalare och skönare men vintern har jag inte vetat riktigt hur jag ska göra med. Det kan ju bli så himla kallt vintertid. Nog för att det är bäst att ha det svalt i det rum man sover i men man ska ju inte behöva ligga och frysa om det går att göra nåt åt det. Det finns element men dessa hjälper inte så bra.  Andra tjockare gardiner som täcker alla fönster är ju en sak jag har tänkt och det är ju det jag måste fixa om jag nu ens ska ha säng där inne framöver. Nackdelen med gardinerna är att det är så svårt att få upp gardiner i det rummet, för mig i alla fall som är kass på detta med att hänga upp gardiner på annat sätt än vanlig gammal hederlig kirschstång.  Nu är jag ju väldigt nöjd med mitt sovrum som det är så att byta rum kommer ju inte ske om jag kanske skulle behöva det… 

 

Jag har ju som ingen koll vad som finns egentligen vad gäller uppvärmning av rum förutom element, men tydligen finns det så man kan värma upp i alla fall verkstäder och servicefordon med en induktionsvärmare . Alesco A80 är en sådan värmare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *