Möblerat om lite

Idag har jag hållit igång lite och gjort om i mitt balkongrum igen. Igår kväll lade jag ut soffa och fåtölj som skänkes i flera grupper på Facebook och idag kom en och hämtade möblerna.

Jag har beställt två nya sängar, Espevär kontinentalsäng från Ikea, och jag behöver ju då fixa plats för dom.  Dom nya sängarna kommer samma dag som jag kommer hem från Göteborg så det var lika bra att jag gjorde om lite redan nu innan jag åker. Jag kommer ha kvar den säng jag köpte senast från Jysk då den är knappt använd och så skänker jag eller säljer min andra billigt.

Den säng jag kommer ha kvar passade precis att ha i balkongrummet och det blev som jag hade tänkt mig. Nu kommer ju alla mina prydnadskuddar till användning dessutom. Jag har ju även en extra säng om någon behöver sova över.  Jag funderar på att lägga på en del filtar också. Det rosa är ett överkast som jag haft sen jag var liten och som jag hittade då jag rotade runt lite i pappas lägenhet ifjol.

Bordet är ett bord som farmor har haft i det rum man alltid fick sova i då man sov över hos henne. Jag fick låna det då jag flyttade hemifrån. Finns några märken på det också, bland annat ett från en cigarett som pappa vet vem det är som orsakat (inte han).

Jag satt aldrig i soffan eller fåtöljen och det känns bäst att ha skänkt bort dom. Jag fick dom dessutom själv billigt det vill säga några trisslotter.

Jag tycker att det blev så himla mycket bättre nu.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *