Möte om daglig verksamhet

Så,  då har jag haft mötet som jag skulle ha. Hemma hos mig vilket känns skönt och speciellt  i denna värme då jag inte vill vara ut. Mötet gick bra och jag förstod ju att är det bara jag och den jag ska träffa så får jag mer sagt än om om det är jag och minst två till. 

Det finns som inget ställe inom daglig verksamhet tydligen som har mycket att göra som jag känner att jag skulle behöva. Jag hatar att sitta och inte ha nåt att göra. Jag förstår ju att det  inte finns något där det är lite stressigt eftersom det är utformat så.

Jag tänkte fråga denna gång vad som finns att göra inom daglig verksamhet. Men jag hann inte fråga, hon som var hit berättade ändå! Det är ju lite komiskt ändå att efter att ha haft möte flera gånger förr och då MICA  som det hette så frågade jag aldrig vad som finns.

Men kafé (kanske) och från 12 till 15.30 ca två dagar i veckan till att börja med och måndag-tisdag är det som känns bäst.. Att jag väljer från 12 är för att jag ska ha lättare att komma iväg första tiden.  Sen öka till hel dag och sen till slut måndag – fredag. Jag ska ta det lugnt i början  och jag ska inte ge upp med en gång om det blir fel denna gång-

Det fanns äldreboende också, där man får städa och göra diverse olika sysslor. Jag tror att jag hade gillat att vara där också.

Men kafé vore perfekt  till att börja med eftersom jag är van vid det och kan det.

Just nu håller dom stängt pga Corona sen är det stängt 3 veckor varje sommar dessutom, men  hon som var hit skulle höra av sig framöver. Hon kan ju ändå jobba med att försöka hitta nåt bra åt mig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *