Mys i köksfönstret

Nu har jag gjort mysigt i köksfönstret. Känns så skönt att ha fått det gjort redan. Jag fixar alltid med det då jag har ork och lust så ibland kan det bli i början av november eller bara någon dag innan julafton. Egentligen är jag inte så mycket för att julpynta men då jag älskar mina julgardiner och min adventsljusstake så tar jag ju fram dom i alla fall. Tycker gardinerna är ganska neutrala ändå, annars är jag inte så förtjust i julgardiner då det ofta är tomtar eller annat mönster på. Jag är mer för enfärgat eller nåt randigt.  Har små tomtar också som alltid tas fram. Jag gör bara mys i köksfönstret och sätter en likadan ljusstake i sovrumsfönstret som jag har i köksfönstret.

Adventsljusstaken ska jag sätta ljus i, hade ljus men dom funkade inte och verkade vara rena skiten faktiskt. Ska kolla imorgon om det finns ljus på Lidl, köpte ju ljus där förut en gång och dom var faktiskt bra tycker jag.

Blomman är fake då jag inte tål riktig.

julmys

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *