Nackspärr och ett avsteg

Idag har jag mest bara legat i sängen och tyckt synd om mig själv. Jag har fortfarande nackspärr men det känns bättre idag än vad det gjorde igår, vilket är skönt. Har legat och tittat på Family Guy och kollat facebook etc. Jo, skrev ju ett blogginlägg förut med.

Var ut en sväng för en stund också, var så himla sugen på nåt. Jag gör ett avsteg från äggfastan ikväll, tycker ju så synd om mig själv haha. Men kommer ta en extra dag med fastan istället tänkte jag. Jag gör ju som jag vill egentligen, men det har gett resultat på vågen så vill ju ändå fortsätta dessa dagar som är tänkt. Köpte bara en bit ost och lite skinka, så ingen fara som så. Osten är ju okej inom fastan, men inte skinkan.. Hade varit värre om jag köpt chips etc. Blev en flaska vatten också. Ja, jag vet att vi har bra vatten i kranen men jag är inte så förtjust att dricka vatten som inte är kolsyrat, jag försöker ibland i alla fall.

Såhär efter att jag kommit in igen så känner jag att det inte var någon vidare bra idé att gå ut, men suget efter nåt och ”tyck synd om mig själv” tänket tog över helt. Det var skönt att få lite luft dock.

Fick ta till extra kuddar natten till idag, då det verkligen inte gick att sova med bara dom två jag hade haha. Orkade inte ens sätta på örngott på dom, eller ja snarare kunde jag inte. Det är Stefans kuddar eller ja mina extra kuddar ifall jag har nån som ska sova över.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *