Något kul att göra

I februari ska jag iväg och se Flashback Forever – Showen på Storsjöteatern. Jag älskar den podcasten och blev så glad då jag fick veta att de skulle komma hit till Östersund. Så, idag då jag hade fått min hab.ersättning så köpte jag mig en biljett. Finns säkert någon som kanske velat gå med mig men ibland vill jag göra saker själv, ensam. Att göra saker ensam blir mer av en utmaning för mig dessutom och jag förlitar mig inte på att någon annan ska hjälpa mig om det är något (följa till toalett, köpa merch etc) så jag får göra det själv. Jag vet att jag klarar det bra egentligen. Hoppas att det finns merch.

Jag fick tag i en plats längst ut mot gång och inte så långt från scenen. Att jag valde längst ut är för att jag ska kunna gå om jag känner att det blir jobbigt och jag vill därifrån. En del folk och jag vet ju inte hur jag reagerar från gång till gång.. Men det brukar gå bra då det är något jag har sett fram emot.

Jag brukar ju inte göra något som detta, gå på shower och speciellt inte göra något på hemmaplan. Sist jag var och såg nåt jag ville var ju Per Gessle på Yran -17.

Längtar till 23 februari!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *