Några jobbiga dagar

Jag har haft några jobbiga dagar igen och därför har jag inte orkat med att uppdatera bloggen så mycket som jag velat. Jag sover på dagarna och är vaken på nätterna och igår kändes det som att jag var på väg att bli sjuk. Just nu känner jag inte av någon sjukdom men återstår att se. Jag mår inte sådär jättebra psykiskt heller för den delen.

Tänk om jag bara kunde förstå varför jag känner mig nere många gånger. Jag vet oftast inte varför jag får dessa dagar då jag är så nere :(. Det sitter nog långt in i skallen på mig, anledningen.

Jag är glad att jag får må mer bra än dåligt numera, det känns faktiskt väldigt ovant att ha några dagar på raken som jag mår hyfsat bra på. Jag är inte alls van att få må bra, hemskt nog.

Brukar du ha fel på dygnet? Vad är ditt bästa tips för att vända tillbaka det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *