Namn på våra mest privata ägodelar

Vet du vad orden Fitta och Kuk egentligen betyder ?

Här är svaret:

Fitta betyder ”våtmark” medan kuk betyder ”liten utväxt”. Visst är det logiskt ändå? Fittan brukar ju vara blöt och kuken den är ju en utväxt. Ofta är den liten sen börjar den att resa sig upp/ut flera gånger per dag ;Sen om just den är liten eller om den är stor då den växt klart för stunden… .

 

Ett patetiskt försök av mig att vara rolig i sista biten av texten ovan haha.

Tror du mig inte? Googla det :).

 

Vad brukar du använda för ord när du ska säga nåt om din hmhmhm ? Jag säger alltid fitta eller kuk. ”Kärt barn har många namn” – ett uttryck som faktiskt passar in här då våra könsdelar har en hel massa olika ord. Snippa  sade jag då jag var mycket yngre.

Olika namn på killars kön;

 • Dolmen
 • Kotten
 • Kåtpinnen
 • Petter Niklas
 • Klubban
 • Joystick
 • Skinnflöjten
 • Pitten
 • Dasen
 • Enögda ormen
 • kuk
 • den magiska slangen

Olika namn på tjejers kön;

 • Muffen
 • Muttan
 • Musen
 • Köttgrottan
 • Smulan
 • Gulddosan
 • Kussimurran
 • Rosengömman
 • Ruskan
 • Gläntan

Listorna   hittade jag på kondom. nu.

Jag vet inte varför jag skrev det här inlägget , så långt som det blev. Det var menat först att jag bara skulle ha med vad fitta och kuk betyder. Onödigt vetande om mig: jag är väldigt intresserad av sex och samlevnad. Jag har inga problem som helst att prata om sex. Dock så känns det lite konstigt att skriva om det här i bloggen. Ja, snuskiga historier känns bättre att lägga upp av nån anledning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *