Nåt att göra

På onsdag ska jag på möte med MICA. Det är ju meningen att jag ska börja göra nåt igen på dagarna. Jag hade en träff där egentligen för några veckor sedan men den fick vi ställa in. Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag vill göra på dagarna men det kommer ju lösa sig. Jag vet mer vad jag INTE vill…

Jag kommer ju börja med att vara iväg på det jag ska göra bara någon gång i veckan och endast några timmar. Det är ju faktiskt flera år sen som jag hade en sysselsättning. Vill ta det lugnt i början så det inte blir jobbigt för mig. Jag har ju ändå mest bara suttit hemma i 10 års tid.

Detta är nåt jag själv vill och bestämde mig för nu innan sommaren och det känns så bra att det är just jag själv som bestämmer och inte att andra tjatat på mig.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *