Nåt nytt för mig

För några år sedan var jag inte det minsta intresserad av kläder och skor men det har vänt nu. Det komiska är att jag blir mer och mer intresserad ju mer jag går upp i vikt. Tänk om jag vore lika intresserad förr som nu, förr då jag kunde få på mig kläder i storlek 40-46. Det är bra att det finns kläder i större storlekar som även är snygga numera, som inte ser ut som tält.

Skor har jag som sagt aldrig varit intresserad av, har som mest ägt 2 par åt gången ( ett par sommarskor och ett par vinterskor) tills för kanske 2-3 år sedan. Det är ju skönt att kunna ha några olika att välja på.  Jag önskar att jag kunde använda moderiktiga stövlar, men mina vader är för tjocka för dom dom flesta stövlar som finns och även är snygga och faller mig i smaken och så har det mest alltid varit för mig. Jag vet att det finns stövlar även för sådana som mig men det verkar svårt att få tag i.

mode

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *