Neråt och neråt

Jag tycker inte att jag gör speciellt mycket men min vikt fortsätter att gå neråt. 16 kg ca har jag tappat sen oktober 2013. Det ska bli intressant att se vad jag väger nu i oktober samt oktober nästa år. Jag ska ju gå ner en hel del till i vikt. Jag vill gå ner till 80 kg men är glad om jag lyckas gå ner mer ändå.

vikt655

 

Bild

4 reaktioner till “Neråt och neråt”

 1. Hej Jilina!
  Vad duktig du är! 🙂 Det var längesedan jag hittade dej på nätet, men här är du. Kul!
  Fantastiskt vad du har blivit både smalare och mer social. Det måste kännas skönt för dej och din självkänsla. Lycka till i fortsättningen också!
  Många kramar/Monica

  1. Hej!
   Tack.
   Ja, det var längesen man såg varandra nu 🙂

   Det är stor skillnad på mig nu mot för ett år sen bara.

   Tack så mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *