Nervositet och svårt att prata

Nu börjar jag bli nervös igen inför läkarbesöket.. Jag tror nog att nervositeten mest beror på att det är en läkare jag inte träffat tidigare samt att jag måste till Brunflo tack vare att jag var så sen med att skicka in blanketten för byte av hälsocentral ( även kallad vårdcentral för resten av landet ) då läkarna försvann här i Torvalla.  Nu är ju blanketten skickad så nästa gång hoppas jag att jag slipper Brunflo. Det är ju inte det lättaste att ta sig dit till Brinflo om man inte har råd att ta bussen eller har egen bil.  Nu kommer jag få skjuts dock vilket är enormt skönt! Hoppas att läkaren är lätt att prata med, jag som överhuvudtaget har det jobbigt att prata med folk jag aldrig träffat tidigare.   Ja alltså, jag har väldigt lätt för mig att prata med folk via internet även då jag aldrig i mitt liv träffat dom, men är det så att jag ska träffa en person så blir det oftast stopp för mig.

 

För drygt 10 år sedan så hade jag telefonkontakt med en underbar kille ett bra tag och tillslut så bestämde vi att vi skulle ses och gå och fika någonstans inne i stan. Jag fick inte ur mig ett pip  under den stund vi satt på fiket. Det var väldigt jobbigt! Men vi fortsatte att ha kontakt via telefon och sågs några gånger till :). Synd att jag förlorade kontakten med honom för han var väldigt fin och snäll. Nu säger jag godnatt.

1 reaktion på ”Nervositet och svårt att prata”

  1. Vid såna tillfällen borde du ha med dig en vän som du är trygg med.

    Jag har haft sånt förr, då jag träffade okända killar.. för jag pratar inte alls och jag hatar ögonkontakt.

    Hade jämt förr en vän med mig som stöd,.. då vågade jag prata.. det har hjälpt mig

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

zzzz yeaaah xx rolleyes pray party hug hahaha grrrr asg angel QQ PHU OO ;) :| :woot: :trött: :thumbsup: :star: :sick: :rose: :nolove: :nerd: :love: :hmm: :eyes: :dreaming: :clap: :bow: :bigblush: :bee: :S :P :DD :) :( 8)