Nu har jag ätit enligt LCHF igen i ca två veckor

Jag har under denna tid inte fuskat. Jo, jag köpte en Pepsi Max men det anser inte jag som fusk. Med fusk menar jag bullar, choklad, chips och annat som jag brukar ha svårt att motstå.  Hoppas att det håller i sig lite till i alla fall. I jul tänkte jag fuska lite faktiskt, men inte så pass mycket som jag gjorde i fjol. Sen lär jag nog ha lite svårt att stå emot en del av mammas mat i januari, men jag får se till att äta så lite kolhydrater som möjligt och ha bea, smör eller majonnäs till maten oavsett vad det bjuds på där. Jag ska köpa med mig en burk kokosolja också tänkte jag. Jag får göra det bästa med andra ord. Jag vet ju att ger jag bara fan i att äta eventuella bullar etc så kommer det gå bra. Jag kan ju fuska, men inte äta  så mycket som jag gjort förr då jag varit hos mamma. Sist jag var ner hade jag inte ens börjat med LCHF och jag drack Coca Cola ofta samt åt chokladkakor. Det kommer bli lite av en utmaning för mig.

Jag har tänkt göra köttfärsgratängen hos mamma, den är ju god och väldigt enkelt och snabb att göra. Jag känner att denna gång jag är till henne så ska jag faktiskt se till att göra middag någon gång i alla fall. Är ju bara mamma annars som lagar mat. Jag VET att jag inte måste laga mat, men det känns ändå bra om jag gör det.

Köttfärsgratäng

Sen hittade jag ju ett väldigt enkelt recept på en chokladkaka som jag tänkt göra nu på lördag då jag fyller år. Vill ju ha nåt extra gott då. Satt och googlade lite för några dagar sedan och hittade receptet. Hittade ett annat innan , men denna jag hittar nu tror jag blir godast och jag har ju ändå det mesta till den hemma jämt. Receptet lägger jag ut på lördag tillsammans med bild. Blir den god så gör jag nog den hos mamma med. Chokladkakan innehåller inget mjöl etc så den funkar bra när man äter LCHF.

2 reaktioner till “Nu har jag ätit enligt LCHF igen i ca två veckor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *