Nu har jag gjort det!

Det har tagit emot så mycket för mig att gå och rösta. Jag är snart 39 år och idag är första gången jag ens röstat. Det är illa, jag vet! Men samtidigt har jag ju haft min sociala fobi och annat som gjort att jag inte ”vågat” gå iväg. Jag känner av sociala fobin lite nu också ibland. 
 
Jag har haft röstkortet i min handväska sen jag fick hem det. Jag visste att det gick att förtidsrösta vid Coop Torvalla ( lokalen mittemot där en liten kiosk låg på 90-talet). Då jag ändå skulle in på Coop så gick jag in och röstade först. 
 
Det har även tagit emot för mig då vallokalen har varit antingen inne på Torvallaskolan eller i matsalen (i år matsalen). Jag blev mobbad när jag gick på den skit till skola. Det tar fortfarande emot att ens gå förbi den ibland.
 
Men nu har jag äntligen röstat och gjort min plikt och det känns bra 👏.
 
Jag har till och med googlat och sett filmer på hur man gör för att det ska kännas lättare för mig. Jag hade inte behövt då han som gav kuvert var så bra på att berätta hur man gör.
 
Att rösta är ju egentligen någonting som är ”lätt” för er andra så ni förstår nog inte hur stolt jag är över mig själv som faktiskt varit och röstat.
 
 
Vilket parti jag valt att rösta på är ingen hemlighet och jag har varit säker på det sen förra valet.
Jag bryr mig inte i att jag kanske får skit för att jag valt Vänsterpartiet. 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *