Ny dag och nya tag

Ny dag igen och jag hoppas verkligen att denna dag blir såå mycket bättre än gårdagen. Igår blev det skit på sen eftermiddag/kväll. Mådde alltså rejält dåligt med ångest och skit! Så tack till dig som fick mig att må så, jag vet att du läser min blogg då och då. Jag får tydligen inte må bra mer än några dagar innan nån ska komma förstöra. Jag vet att jag inte ska bry mig och inte ska ta saker så hårt, men jag vet hur denna person är och hur hen kan ställa till det så inte konstigt att jag mådde skit helt enkelt.

Det är utrett nu det som som blev igår, men jag kan ändå inte släppa det. Jag får tydligen inte ha en person som nära vän utan att det tydligen är nåt mellan oss.. SNÄLLA , jag har min Stefan som jag älskar nåt så otroligt mycket och jag tänker inte alls på min vän på det sättet.

Jag funderar på att gå till affären lite senare, vi får se. Vill helst inte gå i mina gamla vinterskor eftersom jag märkte att jag får så himla ont i fötterna av dom.

1 reaktion på ”Ny dag och nya tag”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *