Ny frissa som sagt

Jag är riktigt nöjd med min nya frisyr. Jag hade först tänk att jag bara skulle klippa till strax ovanför axlarna men det fick bli lite till än så. Frissan frågade mig om jag ville ha lugg och ja det fick bli så. Är så skönt ändå att ha lugg igen, det har jag inte haft på en massa år. Känns dock väldigt ovant. Håret är uppklippt baktill. Jag ska se om jag kan få till någon bild bakifrån så jag kan visa er. Jag var till frissan som finns här i Torvalla centrum. Bra och billigt!

Någon plockning av ögonbryn blev det inte idag då hon som skulle göra det skickade ett sms och meddelade att hon var sjuk och var tvungen att avboka tiden. Jag hade ställt in mig så mycket på att åka in till stan och få det gjort så det blev ju en liten besvikelse. Jag får helt enkelt boka om tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *