Ny frisyr, systerdotter och museum

På tisdag morgon kom jag äntligen till Göteborg. Mamma, lillasyster och systerdotter kom och hämtade mig vid centralstationen. Hem till mamma och äta frukost ihop. Den där lilla flickan är helt underbar. Då de skulle åka hem så fick mormor ingen kram utan bara moster (jag alltså haha) samt en high-five. 

Idag har jag varit iväg och klippt mig. När jag bokade tiden innan jag åkte iväg så bestämde jag mig för att jag ska ha lugg igen, sen får resten av håret klippas så som frisören tycker blir bra och att jag inte ska kunna sätta upp det som jag gör så fort jag vaknar varenda dag. Jag blev så nöjd! Hon som klippte mig är en mamma alltid går och klipper sig hos och det var dit vi var och fixade håret dagen då min bror gifte sig. Eftersom jag ändå sparar in en del pengar på mat då jag är hos mamma så kände att jag hade råd att klippa mig. Mamma betalade, så himla snällt av henne! 

Lite senare så kom lillasyster och hämtade oss och så var vi iväg till Mölndals stadsmuseum. Där kollade vi utställningen -90 talet. Det var så kul att se saker man minns. Vi fikade lite efter vi sett allt i museet sen kikade vi lite om det fanns nåt att köpa i shoppen. Jag fann inget att köpa som minne. 

Nu ska jag försöka sova snart. Imorgon ska vill lillasyster och fira midsommar. Ska även få träffa en liten pojke som jag sett fram emot att få träffa. 

 

Före och efterbild:

 

Från museet:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *